5 eenvoudige feiten over intergas cv ketels beschreven

Er is een fout opgetreden gedurende dit versturen. Probeer dit opnieuw of verzend ons e-mail naar lees verder@warmgarant.nl

Daar dient ten minste 6
7
8
9 maal per jaar ons onderhoudsbeurt te geraken uitgevoerd. Adviesprijs 1875 € Internetprijs Zie onder-/bovenaan een website (indien beschikbaar). Wees attend: deskundige installatie kan zijn aangaande levensbelang. Verberg specificaties

Betreffende een jaartaprendement met doch liefst 122% kan zijn de nieuwe Xtreme 36 de zuinige CV-ketel heb je op tapwater gebied. Door de extra warmtewisselaar in een rookgasafvoer haalt een Xtreme restenergie uit de warmte rookgassen.

Wegens toch nog ook niet zoveel ervaring, hangt pas net, maar lekker stil, snelle installatie en vanuit ervaringen aangaande kornuiten doorgekregen het dit een, eenvoudige doch betrouwbare ketel kan zijn.Review by h.Klieverik Capaciteit

Op zoek naar persoonlijk raadgeving? Vul onderstaand uw informatie in en we nemen vrijblijvend aanraking betreffende u dan ook op om een voor u dan ook passend advies te geven

Ga jouw een Kombi Kompakt HRE ketel, vervolgens kies je voor een CV-ketel die vooruitloopt op de andere energiewetgeving. Een ketel kan zijn zowel beschikbaar mits Combi uitvoering (warmwater en verwarming) en mits solo uitvoering (enkel warmwater).

De Intergas Xtreme kan zijn de nieuwste cv-ketel. In de Xtreme toestellen van Intergas gaan prestaties, intuïtieve bediening, ons eigentijds ontwerp en een extreem hoog rendement op warmwater hand in hand. Via het hoge rendement aangewend de Xtreme minder energie, zonder in te bezorgen op gemak.

Gaskeur CW staat voor comfort warm drinkwater. Daar bestaan CW-klassen van 2 tot en met 6. Voor iedere waarde horen prestaties op het gebied met hoeveelheid liters mineraalwater ieder minuut, wachttijd voordat warm drinkwater klaar kan zijn, gelijkmatigheid over temperatuur, de tapdrempel en op welke manier eenvoudig dit kan zijn om op verscheidene plaatsen in woonhuis tegelijkertijd warm get more info water te tappen.

Betreffende een Xtreme zet Intergas opnieuw de toon in gemak en rendement. Dankzij het toepassing van de een paar-in-een warmtewisselaar in combinatie met een andere ingebouwde warmte terugwin unit (WTW unit) behaalt de Xtreme ons extreem tapwaterrendement over wel 122,0%.

Voorraadhoudende ketels beschikken over ons buffervoorraad sanitairwater op genoeg vlug en veel warm water te kunnen bezorgen.

Daarnaast wordt de restwarmte met een rookgassen gedurende CV-toepassing benut om het tapwater voor te verwarmen. Hierdoor is er minder sterkte benodigd teneinde dit mineraalwater op temperatuur te leveren.

Zo tevens wegens voordelige onderdelen vanwege CV-ketels bent u dan ook bij het aan het passende adres. Wij beschikken over complete aansluitsets en CV-leidingen. Ook afleveren wij binnen ons werkdag en bezorgen kosteloos.

Betreffende ons all-in serviceabonnement staat u dan ook zeker een komende 13 jaar lang nooit verdere wegens onverwachte kosten aan de cv-ketel en raakt u bovendien verzekerd over vakkundige hulp voor eventuele storingen aan uw apparaat.

Alle HReco CV-ketels van Intergas bestaan voorzien over ons energiezuinige A-label pomp. Via de zelflerende eco-functie wordt het energieverbruik nader beperkt, omdat een warmhoudfunctie betreffende de warmwatervoorziening automatisch in – of uit is geschakeld.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 eenvoudige feiten over intergas cv ketels beschreven”

Leave a Reply

Gravatar